Haber

Adalet Partisi Kongreye Hazırlanıyor

Bürokrat, bilim insanı ve siyasetçi Dr. Vecdet Öz başkanlığında 2015 yılında kurulan Adalet Partisi, bu ay sonunda toplanacak kongreye hazırlanıyor. Partinin Tanıtım, Basın ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hakan Seyfi Dilmaç, Türkiye’nin Adalet Partisi’ne olan ihtiyacının her geçen gün daha fazla hissedildiğini söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Hakan Seyfi Dilmaç, “Atatürk sevgisi, Onuncu Yıl Nutku, Ulu Cumhurbaşkanlığı’nın Gençlere Hitabı ve vatandaşlık bilinciyle yetişmiş nesiller olarak” diyen Başkanları Dr. Vecdet Öz’ün etrafında toplanmayı bu toprakların sorumluluğu olarak görüyorlar.

“Temel değerlerimiz kağıt üzerinde değil”

Yeni dönemde siyasette morallerin bozulacağını ve Adalet Partisi’nin gelecek kaygısı taşımayan insanların yaşadığı Türkiye’nin mimarı olacağını vurgulayan Dilmaç, “Partimizde temel değerler ön planda değil. kağıt” dedi.

‘Merkez sağda bir arada yaşama’ vurgusu

Genel Başkanlar Dr. Vecdet Öz ile Hakikat Partisi Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu’nun Haziran ayında bir araya gelerek merkez sağın birleşmesi yönünde adımlar attığını kaydeden Hakan Seyfi Dilmaç, bu birlikteliğin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

“Ülkemizin bugün içinde bulunduğu sıkıntıların temel sebebi merkez sağın şu ana kadar birlik birliğinin sağlanamamış olmasıdır. Ama artık tünelin ucunda bir ışık var. Bu ışık mutlu bir Türkiye’nin ışığıdır.” toplumun her kesiminin mutlu olduğu ve geleceğe güvenle baktığı bir yer.”

Dilmaç, “Adalet Partisi’nin küllerinden yeniden doğuş ideolojisi, ülkemizdeki merkez sağın yeniden ayağa kalkması üzerine inşa edilmiştir” diye devam etti. Ülkemizde bugüne kadar uygulanmakta olan temsiliyet ve ülke liderine biat şurası, yenilikçi, değiştirici, erdemli revizyonist ve reformist politikaların temel sorunlarını analiz eden tek adresidir.

“Hak, hukuk, adalet”

Dilmaç, bu partide siyaset yapmanın yanı sıra 1961’de kurulan ve Türk siyasetinin duayenlerinden Süleyman Demirel’in başkanlığında büyük atılım yapan Adalet Partisi’nin de Türkiye’nin çimentosu rolünü üstlendiğini belirterek, söz konusu:

“Misyonumuz, Cumhuriyetimizin kuruluş ideolojisini ve kazanımlarını, millî bütünlük ve egemenliğimizi, laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti unsurlarını, Atatürk unsurlarını ve inkılâplarını korumak, iç barışı sağlamak, şeffaf, açık bir hukuk düzeni tesis etmektir. ve hesap verebilir, öngörülebilir bir siyaset ve bilgi çağı toplumu yapısı Genel Önderimiz Sayın Vecdet Öz’ün ve etrafında toplanan Atatürkçü yurtseverlerin vizyonu olarak, gönül vermiş her bireyin emeği ile bunu başarmaktayız. partimiz ‘Hak, Hukuk, Adalet’ diyor.

Örgütsel çalışmalar

Dilmaç, bu ay sonunda yapılacak kongrenin ardından 16 Eylül’de yapılacak lansmanla tüm il ve ilçelerdeki örgütlenmenin tamamlanacağını ve böylece Adalet Partisi’nin gelecekteki gücünün ayak seslerinin duyulacağı bir döneme girileceğini vurguladı. daha net duyulmaya başlayacak.

Başkan Dr. geleceğe, partilerine güvenle baksınlar. – İSTANBUL

haberatakum.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu