Haber

Zafer Partisi’nin Diyarbakır adayı Mahmut Tatar, kızının Şırnak adayı olduğunu açıkladı

Zafer Partisi’nin 31 Mart yerel seçimleri için aday belirleme çalışmaları devam ederken, Diyarbakır ve Şırnak adayları da belli oldu. Genel seçimlerde Şırnak’tan milletvekili olan Mahmut Tatar, Diyarbakır Belediyesi’nin lider adayı olurken, kızı da Şırnak’tan aday oldu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tatar, “Zafer Partisi’nin Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı olarak öncelikle Zafer Partisi’nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanıyım.” Ben aday olduğumu.” dedi.

BABASI DİYARBAKIR ADAYI, KIZI ŞIRNAK ADAYI

Mahmut Tatar’ın kızı Beyza Tatar ise Şırnak’tan aday oldu. Beyza Tatar’ın adaylığı babası Mahmut Tatar tarafından açıklandı. Tatar, Zafer partisindeki aday değişikliğine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Tatar, “Başkanımız profesör doktor Sayın Ümit Özdağ’ın muvafakati ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldum, yerime ise Şırnak belediye başkan adayı Beyza Tatar getirildi.” söz konusu.

BABASI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Mahmut Tatar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Genel liderimiz profesör hekim Sayın Ümit Özdağ’ın onayıyla, ben de Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğum için, yerime Şırnak belediye başkan adayı Beyza Tatar atanmıştır. Serhat ilimiz Şırnak’ımızı bu görevi yapacak bir adaya emanet ediyoruz. Partimizin ilkeleri doğrultusunda, ilke ve ilkelerimizden taviz vermeden yola devam Beyza, Tatar Şırnak’ı tebrik ederiz.

Not her trol yoruma vereceğim tek yanıttır. Her yere aynı aileden adaylar gibi yorumlarla bize hakaretler yağdırılması kabul edilemez. “Tüm yurtsever kardeşlerimizi Zafer Partisi çatısı altında birleşmeye davet ediyoruz.”

TATAR AİLESİ GÜNDEMDE

14 Mayıs seçimlerinde Tatar ailesinden 4 kardeş, Şırnak’ta 4 farklı partiden birinci milletvekili adayı oldu. Refah Partisi’nden Sabri Tatar, AK Parti’den Arslan Tatar, MHP’den MHP Şırnak İl Lideri Halil Tatar ve Zafer Partisi’nden Mahmut Tatar da milletvekili adayıydı.

aydincik-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu