Teknoloji

Resident Evil 4 Remake Türkiye Fiyatı Yükseltildi

2023’ün en çok beklenen oyunlarının ortasında geçiyor Resident Evil 4 Yeniden Yapım Dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Oyunun Steam’deki fiyatı inanılmaz arttı. Standart sürüm yüzde 57, Deluxe sürüm yüzde 63 arttı . Neyse ki Capcom, Resident Evil 4 Remake’i hâlâ ‘tatmak’ isteyen oyuncular için bir adım attı.

Dün akşam bir etkinlik düzenleyen Capcom, oyunun ücretsiz olduğunu duyurdu. demo versiyonu ayrıca yayınlandı. Bu atılımla, oyuncular şimdiden Resident Evil 4 Remake’e erişme fırsatına sahip oldular. Böylece zam nedeniyle oyuna bütçe ayıramayan oyuncular için en azından Resident Evil 4 Remake’i deneyimleme fırsatı sunulmuş oldu. Hem konsol hem de PC sahipleriAnın prestijiyle ücretsiz demo sürümünü indirip oynayabilirler.

Peki Resident Evil 4’ün güncel fiyatları nasıldı?

24 Mart’ta çıkacak olan Resident Evil 4 Remake’in Steam sayfasına baktığımızda oyunun normal sürüm fiyatının 563,47 TL olduğunu görüyoruz. 887,29 TL kadar yükseldiğini görüyoruz. Deluxe versiyon 657,53 TL’den 1.070,50 TL yükseldi . Fiyatların bu şekilde kalıp kalmayacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Bir oyuna o kadar para veremeyen okuyucularımız için. demo versiyonundan Biz de konuşalım. Capcom’un açıklamasına göre demo versiyonu, oyunun en ikonik mekanlarından biri olan “Ambush”ta geçecek. hikayenin kısa bir bölümü oyunculara sunacak. “Resident Evil 4 Chainsaw” isimli demo versiyonuna ulaşmak isterseniz, BuradaSteam’deki listeleme sayfasına gitmek için bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu