Ekonomi

Evoke Pharma, 30 milyon dolarlık halka arz şartlarını belirledi

SOLANA BEACH, Kaliforniya – Evoke Pharma, Inc., gastrointestinal tedavilerde uzmanlaşmış bir ilaç şirketi. (NASDAQ:EVOK), 30 milyon dolara kadar brüt gelir yaratabilecek sigortalı halka arzın fiyatını duyurdu. Nantahala Capital Management tarafından yönetilen ve diğer değerli yatırımcıları da içeren halka arzın, alışılagelmiş kapanış koşullarına bağlı olarak 13 Şubat 2024 civarında kapanması planlanıyor.

Şirketin arzı, yaklaşık 11 milyon adet adi hisse senedi veya önceden finanse edilmiş varantların yanı sıra, her biri hisse başına 0,68 $’dan uygulanabilen üç dizi ek varanttan oluşmaktadır. A Serisi Varantlar beş yıllık bir vadeye sahiptir, B Serisi Varantlar dokuz aylık bir vadeye sahiptir ve C Serisi Varantlar beş yıllık bir vadeye sahiptir ancak B Serisi Varantların uygulanmasına ve dokuz ay erken vadeye tabidir. son kullanma süresi.

Arzdan elde edilen birincil fonların değeri, sigorta indirimleri, komiteler ve tahmini arz giderleri düşülmeden önce yaklaşık 7,5 milyon dolar değerindedir. Tüm varantların tam olarak uygulanması durumunda Evoke Pharma, üst düzey finansman da dahil olmak üzere potansiyel olarak toplam 30 milyon dolarlık brüt gelir elde edebilir.

Evoke Pharma, net geliri genel kurumsal hedefler ve işletme sermayesi için tahsis etmeyi planlıyor. Ayrıca şirket, fonların bir kısmını tamamlayıcı işlere, teknolojilere, ürünlere veya varlıklara yatırım yapmak veya bunları satın almak için kullanabilir, ancak şu anda bunu yapmaya yönelik özel bir plan bulunmamaktadır.

Arz için ortak talep toplama yöneticileri Craig-Hallum ve Laidlaw & Company (UK) Ltd.’dir. Menkul kıymetler, dosyalanacak ve kullanıma sunulacak bir izahname ekinde SEC’e daha önce sunulmuş ve geçerli bir kayıt bildirimi uyarınca teklif edilmektedir. SEC’in web sitesinde.

Evoke Pharma, mide içeriğinin çok yavaş boşaldığı ve ciddi gastrointestinal semptomlara yol açan bir durum olan diyabetik gastroparezinin tedavisi için metoklopramidin burun spreyi formülasyonu olan GIMOTI®’yi geliştirmesi ve pazarlamasıyla tanınmaktadır.

Bu halka arz duyurusu bir basın bültenine dayanmaktadır ve halka arzın tamamlanması, zamanlaması, boyutu ve gelirlerin beklenen kullanımı ile ilgili ileriye dönük ifadeler içermektedir. Bu vaatler piyasa koşullarına, klasik kapanış koşullarına ve yatırımcıların ihraç edilen varantları kullanamama ihtimaline tabidir.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu