Haber

Büyükkılıç’tan Cam Seyir Terasına yakın takip

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
16 ilçenin her birinde kırsal mahalleler dahil bakir alan bırakmamak, merkezdeki imkanları kırsalda hayata geçirmek için çaba sarf eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yünüyle ünlü Bünyan ilçesinde hizmetlerine devam ediyor. halılar, gilaburular ve tarihi yapılar, yenilikçi projelerle.

Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, geçtiğimiz aylarda tasarlanarak üretimine başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Kayabaşı Cam Seyir Terası Projesi’nde vatandaşlara deniz manzarasını izleme imkanı sunacak çalışmaları inceledi. Üstten Bünyan mahallesi.

Büyükkılıç’a incelemelerinde Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal, daire başkanları ve yöneticiler eşlik etti.

Kayabaşı Cam Seyir Terası ve çevresinde tamamlanma aşamasına gelen park, bahçe ve piknik alanının donatılarını inceleyen Önder Büyükkılıç, çalışmalarda son durum hakkında bilgi aldı.

“BÜNYANIMIZ BURDAN DAHA GÜZEL GÖRÜNÜYOR”

Seyir terasında açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, bu projenin Bünyan’a ayrıcalık katacağına inandığını belirterek, “Bünyan Kayabaşı bölgesindeyiz. Hakikaten Bünyanımız buradan çok güzel görünüyor. Yani ova güzel görünüyor. Tamamlanma aşamasında olan cam terasımızın hem seyir ortamı hem de keyif ortamı, yeme-içme mekanları ve dinlenme imkanları ile Bünyanımıza ayrıcalık katacağına inanıyorum.”

Kayabaşı Cam Seyir Terası’nın hayırlı olmasını dileyen Başkan Büyükkılıç, “Sayın Valimize desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi ve Bünyan Belediyesi’ne de teşekkür ediyoruz. Başkanlarımız burada imkansız bir durumu mümkün kıldı. Hem görsel olarak hem de Bünyanımıza keyif ortamı oluşturması açısından güzel bir yapı ortaya çıktı. Başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

LİDER ALTUN’DAN BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A TEŞEKKÜR

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, projenin sonuna geldiklerini belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Sayın Valimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Sona geldik Kayabaşı Cam Seyir Terası Kayseri’ye ayrı bir hava katacak. Bünyanımızı güzelleştirecek. Yerli ya da yabancı turistler için çok değerli bir nokta olacaktır. İnanıyorum ki insanlar gelip burada çayını, kahvesini keyfine varacak. Bir yandan yudumlarken kasabayı seyredecekler bizim güzel Bünyan’ımız, bizim yeşil Bünyan’ımız. Memduh Önderime özel teşekkürler. Çok teşekkürler”.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu