Teknoloji

Bloodborne’un PC Versiyonu Çalışıyor

God of War tasarımcısı David Jaffe Bloodborne’un PC versiyonu Üzerinde çalıştığını söylüyor. FromSoftware oyununun bu platform için de geliştirildiğini daha önce duymuştuk. Bakalım bu kez mutlu sona ulaşabilecek miyiz?


İlginizi çekebilir:  PC’ye Gelen PlayStation Oyunları Sony’ye Büyük Kazanç Getiriyor


Bloodborne oyununu PC platformuna taşımak oyuncular olarak en büyük hayalimiz. Geçmişte bu yönde birçok söylenti duysak da şu anda kesinleşmiş değil.

Eylül ayında oyun sektörünün tanıdık isimlerinden Lance McDonald umut verici açıklamalarda bulunmuştu. Oyun için resmi olmayan bir 60 FPS güncellemesi hazırlayan McDonald, resmi olarak çıkması için rastgele bir engel olmadığını söyledi. Yayın hakları Japon teknoloji devine ait olduğu için FromSoftware stüdyosuna ihtiyaç duymadan istenildiği zaman yayınlanabiliyordu.

Bloodborne’un PC Versiyonu Sonunda Geliyor mu?

Geçtiğimiz günlerde God of War oyununun tasarımcısı David Jaffe ilginç bir açıklama yapmıştı. Öyle ki Jaffe, güvenilir olduğunu ve hiçbir şekilde haksız olmadığını belirttiği kaynağından gelen bilgiler nedeniyle Bloodborne için yenilenmiş bir versiyonun veya yapımın geliştirme aşamasında olduğunu iddia etti. Ayrıca yakın zamanda açıklanacağını da sözlerine ekledi. Bununla birlikte, bunun PlayStation Showcase sunumuna atıfta bulunup bulunmadığı net değil.

Videonun 53:20 noktasında.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde mali konferansını gerçekleştiren Sony, PlayStation konsollarından PC platformuna aktardığı oyunlardan çok yüksek bir kazanç elde ettiğini açıklamıştı. Bire bir konferansta yeni PC uyarlamaları üzerinde çalıştığını duyurdu. Durum böyle olunca Bloodborne da listede olabilir. Elbette, öğrenmek için ne olacağını bekleyip görmemiz gerekecek. Gelişmeleri takip ediyor olacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu