Yaşam

65 Milyon Yıl Önce İkinci Çağdan Kaçış Başlıyor!

A Quiet Place’in yazarları Scott Beck ve Bryan Woods’un yazıp yönettiği bilim kurgu gerilim 65, sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Ülkemizde 10 Mart’ta vizyona girecek olan film, 65 milyon yıl önce bilinmeyen bir gezegende feci bir kaza sonucu Dünya’da mahsur kalan yıldızlararası pilot Mills’i (Adam Driver) konu alıyor.

Vahşi dinozor sürüleri gibi tarih öncesi yaratıklarla dolu tehlikeli bir diyarda hayatta kalma mücadelesi veren Mills’in heyecan verici yolculuğu nefesinizi kesecek!

Sessiz Bir Yer Filmin yazarları Scott Beck ve Bryan Woods, bilimkurgu hayranlarını heyecanlandıran bir sinema ile seyirciyle buluşuyor. Son zamanların dikkat çeken oyuncuları arasında yer alan Adam Driver’ın başrolde olduğu, 65 milyon yıl önce geçen gerilim dolu hikaye. 65, 10 Mart’taSinemalarda olacak.

Pilot Mills (Adam Driver) uzayda kalabalık bir yolcu grubunu taşırken bir kaza geçirir ve Koa (Ariana Greenblatt) adlı genç bir kız dışında tüm yolcuları ölür. Mills ve Koa, ayak bastıkları gezegenin 65 milyon yıl önceki Dünya olduğundan habersizdir.

Tek şansları için gerçekten gergin bir yolculuğa çıkarlar, ancak tehlikeli bir yerde yırtıcı dinozor orduları onları kovalar. Tehlikeli yaratıklarla dolu bilinmeyen bir diyarda hayatta kalmak için gerilim dolu bir çaba göstermeleri gerekiyor.

Adam Driver, Ariana Greenblatt ve Chloe Coleman’ın rol aldığı filmin yapımcılığını Sam Raimi, Deborah Liebling ve Zainab Lover üstleniyor. Yapımcılar arasında sinemanın hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlenen Scott Beck ve Bryan Woods da yer alıyor.

Ülkemizde TME Films tarafından dağıtılmaktadır. 65, 10 Mart’tavizyonda.

65 Sinema Dizisi

Yönetmen & Senarist: Scott Beck ve Bryan Woods

Yapımcılar:Sam Raimi, Deborah Liebling, Zainab Lover, Scott Beck, Bryan Woods

Yürütücü Yapımcılar:Maryann Brandon, Doug Merrifield, Jason Cloth, Aaron L. Gilbert

Oyuncular:Adam DriverAriana GreenblattChloe Coleman

Kurgu:Jane Tones ve Josh Schaeffer

Kostüm tasarımcısı: Michael Kaplan

Müzik:Chris Bacon

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

kadirlihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu