Haber

Trabzonspor’da teknik direktör adayları: Bilic ve Pirlo’da son durum

Ertuğrul Doğan yönetimindeki Trabzonspor, yeni teknik direktörü grup başına getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

beIN Sports kanalının haberine göre; Bordo-mavili yönetim, Andrea Pirlo ile görüşmek için Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma’dan izin aldı.

Pirlo, dönemin sonunu işaret ediyor

Avrupa’dan da talipleri bulunan İtalyan teknik direktörle görüşmelerin olumlu ilerlediği kaydedildi.

Birçok isim ile görüşen bordo-mavililer, Andrea Pirlo ile anlaşarak uzun süredir devam eden arayışına son verdi. İtalyan teknik direktör sezon sonunu işaret ederek ‘Evet’ dedi.

Bilic’in durumu iyi

Teknik direktör koltuğu için Slaven Bilic ile de görüşen Trabzonspor’da Hırvat teknik direktör hâlâ en güçlü adaylardan biri.

İlk temas yönetici aracılığıyla yapıldı. İkinci görüşme yüz yüze olacak. Önceden menajeri ile transfer bütçesi, planlama ve kontrat süresi ile ilgili bir kez daha görüşülecek. Bilic’in 4 milyon euro istediği öğrenildi.

Peki diğer öğretmen adayları?

Gustavo Poyet: Siopis ve Bakasetas’ın Yunanistan Milli Takımı’ndan yakından tanıdığı Poyet’in menajeri ile görüşme gerçekleştirildi. Milli takımla olan sözleşmesi 31 Aralık 2023’te sona erecek olan teknik direktör, kulüp yönetme fikrine sıcak bakıyor.

Montella:Adana Demirspor yönetimi Trabzon’un görüşmesine izin vermedi.

İlhan Palut:Konyaspor ile büyük başarılara imza atan ve şu anda boş durumda olan İlhan Palut ile önceki gün görüşme gerçekleştirildi.

Sözleşme bitiş tarihi, planlama gibi birçok konu masaya yatırıldı. Ancak sözleşme döneminde anlaşmazlıklar çıktı. Bunun olması pek mümkün değil.

eskipazar-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu