Haber

Torino Sportif Direktörü Joao Pedro’yu izledi

Fenerbahçe’nin yaz transfer döneminde Cagliari’den 4.6 milyon euro bonservis bedeli ile transfer ettiği ve 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Joao Pedro, dönem başından beri istediği performansı gösterememişti.

Brezilya asıllı İtalyan futbolcu, Büyük Lig’in 30. haftasında oynanan Başakşehir maçında yaşadığı talihsizliği bozdu.

2 çok kritik gol attı

Hücum oyuncusu, 88 ve 90+3’te ikinci yarıda yedek oyuncu. Dakikalarda attığı gollerle Fenerbahçe’nin 2-1’lik galibiyetinde başrol oynadı. Şampiyonluk yarışında kadrosunu koruyan Joao Pedro’yu İtalya’dan sürpriz bir sportif menajer takip etti.

Torino Pedro’yu takip etti

Tuttomercato’da yer alan habere göre; Karagümrük’ten Rayyan Baniya’yı izleyen Torino Sporting Menajeri Davide Vagnati, ardından soluğu Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda aldı.

Vagnati, Fenerbahçe’de bu maç öncesi beklenen performansı gösteremeyen ve satılacağı söylenen Joao Pedro’nun peşine düştü.

Vagnati, Pedro’nun performansından etkilendi

İkinci yarıda oyuna dahil olan 31 yaşındaki Brezilyalı-İtalyan Joao Pedro’yu dikkatle takip eden Vagnati’nin sık sık not aldığı da görüldü.

Joao Pedro’nun performansından etkilenen Vagnati’nin, Cagliari’deki performansıyla Serie A’nın en güzide hücum oyuncularından biri olan Pedro için Fenerbahçe’nin kapısını çalacağı belirtildi.

Sahalardan yaklaşık 4 uzakta

Uzun süredir yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 4 aydır sahalardan uzak kalan 31 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli formayla 22 maçta forma giydi. Joao Pedro bu maçlarda 4 gol 1 asistle oynadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu