Haber

Kayseri Büyükşehir Polisi fedakarlığa hazır

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bayram süresince kontrollerini sürdürecek. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Daire Başkanı Mustafa Kayacık, merkez ilçe emniyet müdürleri ile bir araya geldi.

Kayacık başkanlığında, vatandaşların kentte huzurlu bir tatil geçirmesi için yapılacak çalışmaların değerlendirildiği uyum toplantısı düzenlendi. Ortak alınan kararlarda, kentin güvenlik, huzur, sağlık ve esenliğinin sağlanması, halkın sağlık ve esenliğinin korunması amacıyla 7/24 vatandaşlara hizmet vermek üzere görev yapacak olan polis ekipleri, Halk, Kurban Bayramı boyunca tam ekip alanında olacak.

Merkez ilçe amirleri ile yapılan uyum toplantısında alınan kararla izinler de kaldırıldı. Öte yandan kent genelinde faaliyet gösteren işyerleri, marketler ve alışveriş merkezlerinde ‘6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Uygulama Yönetmeliği’ uyarınca zabıta ekiplerince denetimler yapıldı.

Perakende satışa sunulan işlerin etiketlerini veya fiyat tarifelerini asmayanlara, eksik ağırlık, etiket fiyatı ile kasa fiyatı arasında fark olup olmadığı ve işyerleri hakkında zabıta gruplarının denetimleri fahiş fiyattan satarak haksız kazanç sağlayanlar devam ediyor.

Vatandaşlar ayrıca şikayetleri için 232 29 60 numaralı telefonu arayabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu