Haber

Karesi’de Derin Bucak Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Karesi’de derin temizlik devam ediyor

BALIKESİR – Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak sokak temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik ekipleri son olarak Çay Mahallesi’nde temizlik yaptı.

Huzurlu ve keyifli bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Karesi Belediyesi, zemin temizliği için çalışmalarını sürdürüyor. Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokakların temizliği için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, iki ay boyunca ilçedeki tüm sokakları temizlemeyi planlıyor. Gruplar son olarak Çay Mahallesi’nde çalışmalarına devam etti. Temizlik personeli, kaba yem, konteyner yıkama, süpürgeli araçlar ve fıskiye ile yürütülen çalışma ile Çay Mahallesi’nde girilmeyen sokak kalmadı. Ekipler, ince personelle muhtarlık temizliğini yaparken, çöp konteynırları da yıkandı.

Ev temizliği hassasiyetiyle yapılacak çalışmalar tüm mahallelerde rutin aralıklarla yapılıyor. Çalışmalar kapsamında yollar, kaldırımlar ve sokaklardaki çöp konteynerleri yıkanırken, yabani otlar da temizleniyor.

Muhtar’dan Başkan Orkan’a teşekkür

Karesi Belediyesi’nin temizlik çalışmalarının örnek niteliğinde olduğunu söyleyen Çay Mahallesi Muhtarı Mustafa Şayan, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Karesi Belediyesi ekiplerinin mahalleyi temizlediğini söyleyen Muhtar Şayan, “Çok memnunuz ve gururluyuz. Temizlik ekiplerimiz güzel ve çalışkan insanlar. Sağ olsunlar varlar. Belediyemizin bu hizmeti bizleri mutlu etti. “

haberomerli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu