Haber

İstanbul’da Yakalanan PYD/YPG Üyelerinin Örgüt Kamplarından Yeni Görüntüler Bulundu

İstanbul’da bu sabah yakalanan terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD/YPG’liler hakkında örgütün kırsaldaki kamplarından yeni görüşlere ulaşıldı.

Güvenlik ve istihbarat kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) terör örgütlerine yönelik sınır ötesi operasyonları tüm hızıyla devam ederken, Türkiye’nin içlerine sızan teröristlere karşı polis ve ordunun çalışmaları sürüyor. birçok yön. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bölücü terör örgütü PKK/KCK ve Suriye uzantısı PYD/YPG’nin deşifre edilerek faaliyetlerini engellemek amacıyla bu sabah İstanbul’da düzenlenen operasyonda 7 terörist yakalandı. Güvenlik güçleri tarafından yakalanan PDY/YPG’lilerle ilgili yeni belgeler ortaya çıktı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin Rasulayn bölgesinde gerçekleştirdiği sınır ötesi operasyonlarda örgüt mensuplarından ele geçirilen dijital materyallere dayanarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ve TEM ekipleri sorguya çekildi. Tamamı Suriye kökenli 7 kişi ‘şüpheli’. 1993 doğumlu Ahmet Admi adlı YPG üyesi ile ülkenin kuzeyindeki Haseki ilçesine bağlı Rasulayn nüfusuna kayıtlı 24 yaşındaki örgüt üyesi Mustafa Mulla Sadun’a ait belgeler ortaya çıktı. .

Söz konusu PYD/YPG’lilerle ilgili görüntülerin örgütün Suriye kırsalındaki kamplarında çekildiği belirtildi. Bu fotoğraflarda 2 PKK/YPG’li silahlı ve terör kıyafetiyle görülüyor. – İSTANBUL

akyaziajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu