Haber

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, AKP’nin Samsun Ticaret Bakanı birinci adayı Mehmet Muş’a tepki gösterdi.

MEHMET REBİİ ÖZDEMİR

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, AKP Samsun’un 1. sıra milletvekili adayı Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un DSİ misafirhanesinde kalıp seçim çalışması yürütmesine tepki gösterdi. Türkel, “AKP’nin 1. sıra adayı, turizm bakanı, ithalat bakanı Mehmet Muş, seçim kampanyasının başında meşru müdafaasıyla burada yere yığıldı, buradaki misafirhanenin bir katını kapatarak yarısını tahsis etti. yemekhaneyi kendine.ithalat ve turizm adayı Mehmet Muş’un yanında çalışıyor.Halk evine ekmek bulamazken biz siyasi partiler zor şartlar altında kendimizi ve kısıtlı imkanlarla ne yapacağımızı anlatmaya çalışıyoruz. şartlar, Allah’tan korkun, kuldan utanın, gereğini yapın.

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, AKP’nin birinci sıradaki milletvekili adayı Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un kurmaylarıyla birlikte Devlet Su İşleri (DSİ) misafirhanesinde kalarak seçim çalışmaları yürütmesine tepki gösterdi. Türkel, Muş’un misafirhaneden çıkmasını istedi.

“DEVLET MUŞ İÇİN ÇALIŞIYOR”

Fatih Türkel dedi ki:

“Arkamda duran bina DSİ. Bölge müdürlüğü. AKP’nin 1. sıra adayı, turizm bakanı ve ithalat bakanı Mehmet Muş, seçim kampanyası dönemi başında korumaları ve işçileriyle birlikte buraya yığıldı. ,buradaki misafirhanenin bir katını kapatıp yemekhanenin yarısını kendisine ayırdı.Orası devletin malıdır,Devletin malı şu anda AKP 1’inci adayı, ithalat bakanı, turizm bakanı Mehmet Muş’a çalışıyor.Neden olmasın. sen de herkes gibi turistik bir otelde kal, eşit yarış, devletin imkanlarını kullan yoksa 3 gün sonra gelip arkadaşlarımla yerleşirim.

“ALLAH’TAN KOKUN, KULDAN UTANIN”

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi’nin Atakum’da yaptırdığı kaçak kütüphaneye de 3-4 gün önce pankartlarınızı astınız. Pankartlarınızı asın, dev pankartlarınızı. Büyükşehir belediyesi o kamu alanında kendini torpilleyerek yine halk bakanlığının gücünü kullanarak gidip 1. sıra adaylık broşürlerinizi ve pankartlarınızı kamu alanına, kamu binalarına astı. Size tekrar sesleniyorum, adil olun, adil olun, Allah’tan korkun, kuldan utanın, bir an önce o broşürleri indirmezseniz, biz gelip oraya CHP’nin pankartlarını asacağız.

“ADALETLİ VE ADİL BİR SEÇİM İSTİYORUZ”

Herkes için adil ve adil bir seçim istiyoruz. Bakanlık kudreti ile, bakanlık çeyizleriyle, bakanlığın araçlarıyla, bakanlık ve devlet imkanlarıyla bu milleti sömürmenizden bıktık. Allah’tan korkun, kuldan utanın, gereğini yapın, halk evine ekmek bulamazken, biz siyasi partiler kendimizi ve kısıtlı imkanlarla ne yapacağımızı zor kurallar altında anlatmaya çalışıyoruz.

Kaynak: ANKA / Siyaset

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu