Yaşam

Büyük Macera Hazine Peşinde 28 Nisan’da sinemalarda.

Yapımcılığını No23 Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Ahmet Toklu’nun üstlendiği “Hazine Arayışındaki Büyük Macera” filmi 28 Nisan’da vizyona girecek.

Çocukların eşsiz dünyasında birlik ve beraberliği anlatan sinemanın senaryosunu Deniz Tuncay yazıyor. Çocuk gelişim uzmanlarının katkılarıyla hazırlanan film, titiz bir çalışma sonucunda sinemaseverlerle buluşuyor.

Fragman yayınlandı

Büyük Macera Hazine Peşinde vizyon için gün sayarken, sinemaseverler heyecanla beklemeye başladı. Özel kostümlerin, farklı mekanların, özgün senaryoların ve özel efektlerin bir araya geldiği Big Adventure Treasure Pursuit’in ilk fragmanı da görücüye çıktı.

 

Hazineyi Ararken Büyük Macera’da birçok başarılı projeye imza atan çocuk oyuncu Buyruk Ali Doğrul başrolü oynarken, ona Muharrem Türkseven (Bekir Akbaba), Ustad Güzin eşlik ediyor. (Nazmiye Kaya), Kayra Orta (Eylül ‘Maviş’ Birgül), Eymen Mesut Kılıç (Can ‘Cancan’ Kantar), Said Ege Yıldırım (Gökhan ‘Muhtar’ Kaygısız),Yiğit Toprak Ateş (Osman ‘Küçük Akbaba), Damla Cercisoğlu Kaptan (Ayşe Kaya),  Orçun Kaptan (Mehmet Kaya, Ebru Sarıtaş (Naciye Birgül), Asaf Baydar (Yancı Ali), Ali Eren Altunkara (1. Çocuk), Adar Altunkaya (2. Çocuk), Selinda Parıltı Keküllüoğlu (Avukat),  Kendisine Semin Özge Gül (Ayfer Kaygısız) gibi usta isimler eşlik etti.

 

‘Büyük Macera Hazineyi Arıyor’ 28 Nisan’da sinemalarda.

 

özet

Dört yakın arkadaşıyla mahalledeki tek oyun Demir “Gömü” Kaya, Eylül “Maviş” Birgül, Can “CanCan” Kantar, Ali “Muhtar” Kaygısız, belacı Osman “Genç” Akbaba ve Güneşli’de yaşayan Yansisi Ali “Güneşsiz” Bakan Komşu. Parkı için amansız bir mücadele içindedir. Bekir Akbaba, mahallenin en zengini olan rahmetli kayınpederinin vasiyetine el koyduğundan bu yana mahallelinin dükkânlarına, arazilerine haksız yere el koyuyor. Evlerinin bulunduğu arazide babaannesi Nazmiye ile birlikte yaşayan Demir’e sıra gelir ve Akbaba onlara evlerini boşaltmaları için on gün süre verir. Bu durumu öğrenen Gömü, Maviş, CanCan ve Muhtar, Küçük Akbaba ile uğraşırken Gömü’nün bulduğu eski bir hazine haritasının yardımıyla babaanneleriyle yaşadıkları evi kurtarmak için büyük bir maceraya atılacaklar.

 

Etiket

YAPIMCI – NO23 Prodüksiyon / Tuğba Tuna Bilgin

Yönetmen: Ahmet Toklu

Senarist & Kreatif Yapımcı: Deniz Tunçay

Filmin Türü: Aile, Macera

İdari Yapımcılar: Ayşe İlker Turgut & Nuri Sevin

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

haber-arguvan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu