İş

Abdi İbrahim, Abdi İş Teknolojileri ile bilişim sektörüne adım attı

Teknolojik iş çözümleri şirketi Abdi İş Teknolojileri şirketi Abdi İbrahim, siber güvenlik, bulut bilişim ve dijital dönüşüm gibi geniş bir yelpazede hizmet ve çözümler sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 111 yıldır yenilikçi çalışma ve hizmetleriyle dokunduğu hayatları güzelleştirmek için çalışan Abdi İbrahim, bilgi ve uzmanlığını bilgi teknolojileri alanına da taşıdı.

Yazılım geliştirme, veri analitiği ve iş zekası, siber güvenlik, bulut bilişim, doğrulama ve danışmanlık hizmetleri başta olmak üzere teknolojik iş çözümlerinde derin bir uzmanlığa sahip olan Abdi İş Teknolojileri, müşterilerine güvenilir ve etkin çözümler sunarak işlerini geliştirmelerine ve maliyetlerini düşürmelerine yardımcı olmaktadır. endüstri standartlarına uygundur. .

Sektör dinamikleri ile sürekli güncellenen müşteri taleplerine en hızlı ve verimli şekilde cevap verebilmek için ihtiyaç duyulan teknolojik altyapıyı ve altyapıyı sağlayan Abdi İş Teknolojileri’nin şirketlere sunduğu teknolojik çözümler şu şekilde sıralanıyor: :

“Kurumsal analiz temeli (SaaS yazılım çalışmaları, SAP danışmanlık hizmetleri, veri analitiği ve iş zekası analizi, e-imza ve taşınabilir imza analizi vb.), bilgi altyapısı hizmetleri (Ağ ve altyapı, felaket kurtarma, iş sürekliliği, bilgi depolama ve yedekleme) hizmetleri, IoT hizmetleri, fabrika üretim sistemleri altyapı hizmetleri vb., siber güvenlik analizleri, ERP sistemleri, Dijital dönüşüm süreç güçlendirme, yönetişim ve risk uyum hizmetleri (BT doğrulama, BT kalitesi, uyum süreçleri vb., yazılım geliştirme ve danışmanlık hizmetleri) .

Açıklamada görüşlerine yer verilen Abdi İbrahim Teknoloji Şirket Direktörü Koray Kurt, iş zekası, makine öğrenimi, veri analizi ve yapay zeka gibi birçok alanda hizmet verdiklerini, bunun yanı sıra sosyal medya çözümleri ve çağrı yönetim sistemleri alanında da hizmet verdiklerini belirtti. tıbbi pazarlama alanı.

Kurt dedi ki:

“Girişimcilik ruhuyla Abdi İbrahim’den doğmuş bir şirketiz. Sürekli geliştirdiğimiz teknolojik çözümlerimiz, sektörlere özel kişiselleştirilmiş hizmetlerimiz ve bilgi teknolojileri alanında yenilikçi çözümler sunan öncü ve lider bir şirket olmayı hedefliyoruz.” şirketlerimiz, bilgi birikimimiz, dinamik grubumuz ve değerli bakış açımız.Bu hedefe giden yolda en büyük avantajımız Abdi İbrahim’in 111 yıllık tecrübesi ve teknolojiyi en aktif şekilde kullanma kültürüdür.Beş temel değerimiz Hizmet anlayışımızı oluşturan müşteri odaklılık,kalite,yenilikçilik,güvenlik ve personel çalışmasıdır.Finanstan perakendeye,lojistikten enerjiye bir çok farklı branşta hizmet veriyoruz.Müşterilerimizin işlerini optimize etmelerine temel olmak istiyoruz. şube ve şirketlere özel kişiselleştirilmiş teknoloji çözümlerimizle verimlilik, karlılık ve müşteri memnuniyetini artırıyoruz.”

Gelecek hedefleri arasında uluslararası pazarlarda yer almayı da paylaşan Kurt, yurt dışındaki müşterilerimize hizmet vermeyi ve ürünlerini pazarlamayı hedeflediklerini belirtti.

Kurt, “Bu konuda pazar araştırmaları ve uygun stratejiler üzerinde çalışıyoruz. Hizmet ve ürünlerimizi Abdi İbrahim’in yurt dışındaki fabrika ve iştiraklerine sunarak ilk adımlarımızı atmayı planlıyoruz” dedi. sözlerini kullandı.

altintasajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu