Teknoloji

2023 Hyundai Kona Tanıtıldı: İşte Özellikleri

Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobil markalarından biri. hyundai sevilen modeli Kona’yı yeniledi. 2023 model olarak lanse edilen otomobil, farklı motor seçenekleriyle farklı ülke pazarlarına gelecek. Aracın mevcut halinin Türkiye’de hem içten yanmalı hem de elektrik motorlu versiyonlarının bulunduğu göz önünde bulundurularak, 2023 KonyaBunun böyle olacağını söyleyebiliriz.

2023 model Hyundai Kona, şirketin yeni nesil otomobillerde karşılaştığımız tasarım dilini benimsiyor. Bu içerikte; Araca baktığımızda bizi karşılayan ilk detay, meşhur crossover aracın farları oluyor. Çok ince şerit LED aydınlatmaAynı aydınlatma tasarımıyla gelen Kona, arka kısmı da tercih etmiş.

2023 Hyundai Kona ile tanışın

Hyundai Kona, sadece dış tasarımıyla değil, iç dizayn Dikkat çekecek gibi görünüyor. Çünkü bu araba, sürücü odaklı bir eğime sahip kombine bir enstrümantasyon ve bilgi-eğlence ekranına sahip. Her iki ekran da 12.3 inç boyutunda olacak. Bununla; Ortam ışıklandırmasıve iç tasarımda dikkat çeken detaylar ortada olacak.

Haberimizin başında; bu geçit elektrik Her iki içten yanmalı motor versiyonuna sahip olacağını söylemiştik. Peki bu araçların birbirinden farkı nedir? Bu noktada yine dış tasarıma dönüyoruz. Hyundai mühendisleri Kona’da farklı tampon ve ızgara Tasarımları tercih ettiler. Bu tasarım farkı, şahin gözlü otomobil tutkunlarının hangi Kona’yı gördüklerini anlamalarını sağlayacak.

2023 Hyundai Kona’nın 2022 Kona’dan değerli bir farkı olacak. Bu fark, yeni modelin boyutlarıdır. Öyle ki 2023 Hyundai Kona bir önceki modele göre daha iyi durumda. 150 mm daha uzun . Toplam uzunluğu 4.355 mm olan crossover’ın dingil mesafesi de 60 mm artırılmış. Bu değişiklik, yeni Kona’nın selefinden farklı. daha geniş iç hacimsahip olacağı anlamına gelir.

Hyundai, yeni Kona’nın motor özellikleri hakkında herhangi bir şey söylemedi. açıklamadı . Ancak dikkat çekici bir tasarıma sahip olan aracın fiyatı da bilinmiyor. Ancak Hyundai Türkiye bu arabayı 688.000 TL’den başlayan fiyatlarla Başlangıç ​​fiyatlarından (benzin) satıyor. 2023 Kona’nın bu fiyata ucuza gelmesi pek mümkün değil. 2023 yılının ortalarında çıkacak olan otomobil, önümüzdeki aylarda daha fazla bilgi ile karşımıza çıkabilir.

Hyundai Aralık 2022 fiyat listesini incelemek isterseniz:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu