Haber

122 acil çağrı merkezine ilginç çağrı: Kimisi UFO gördüğünü söylüyor, kimisi evlenmek istediğini söylüyor

Acil çağrı hattına yapılan çağrıların önemli bir kısmı halen devam etmektedir. acil durumdanveya sahte aramalardan oluşturulmuş. Giresun 122 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mustafa Türedi’ninAçıklamalara göre çok sayıda vatandaş sahte aramalararkadaşının yanında’ ‘şaka yapmak’polisi aramak için, UFO raporundamevcut olmak veya ‘ evlenmek istiyorum‘Yardım edin’ gibi gereksiz davetlerle karşılaşıyorum.

Kışın köy yollarını açmak için ambulans bile arayanlar var.” Kim dedi çoğaldığınıBu tür asılsız ihbarlarda bulunanlar hakkında yasal işlem başlatıldığını ve çeşitli cezai yaptırımların uygulandığını söyledi.

çoğaldığınıAyrıca, yabancı kökenli vatandaşlar için İngilizce, Almanca, Rusça ve Arapça’da acil yardım hizmetleri sunduklarını ve ‘bariyersiz 112’ başvurusu yoluyla işitme ve konuşma engelli vatandaşlar için hizmet verildiğini belirtti.

çoğaldığınıVatandaşlara son açıklamasında “Acil yardım sağlamak için 7/24 görev başındayız. Ekiplerimizin vatandaşlarımızın yardımına en hızlı şekilde ulaşması için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz var; Lütfen 112’yi gereksiz yere meşgul etmeyiniz ve 112’ye yanlış bildirimde bulunmayınız. Çünkü her saniye bizim için ve sizler için çok önemli.”uyardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu